• Sebastiaan Kuijs gaat volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van FC Tilburg. Sebastiaan is 28 jaar en momenteel actief als trainer-coach van het 2e selectieteam van SVSSS, dat in de reserve hoofdklasse uitkomt. Daarvoor heeft hij bij dit team als assistent trainer gefungeerd en diverse jeugdteams van SVSSS onder zijn hoede gehad.

    Tijdens de gesprekken heeft Sebastiaan zich gepresenteerd als een ambitieuze, communicatief vaardige trainer-coach met een duidelijke voetbalvisie, die goed aansluit bij de visie van onze vereniging. ‘Ik zie bij FC Tilburg veel overeenkomsten met mijn huidige club en heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan’, aldus Sebastiaan.

    Joris Waijers gaat komend seizoen aan de slag als assistent van Sebastiaan. Joris is al 25 jaar actief als jeugdtrainer; eerst bij TSV NOAD en daarna bij FC Tilburg. Hij is momenteel trainer-coach bij de JO19-1 van FC Tilburg. Joris is één van de grondleggers van de huidige voetbalvisie en nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het voetbalbeleid binnen onze vereniging. Het bestuur is ervan overtuigd dat met de aanstelling van Sebastiaan en Joris de koers, die onder Michael is ingezet, succesvol kan worden voortgezet.

    Wij hebben een goed gevoel bij de benoeming van Sebastiaan en Joris en wij wensen hen, de overige stafleden en spelersgroep veel voetbalplezier en succes toe.

     

    Het bestuur