• FC Tilburg stelt Ömer Turgut aan als Hoofd Jeugdopleiding (HJO)!

Het bestuur wil graag de volgende stap zetten in de ontwikkeling van jeugdspelers en de optimalisatie van de jeugdopleiding en heeft in dit kader het vertrouwen naar Ömer uitgesproken.

Ömer is geen onbekende voor het bestuur en de jeugdtrainers-/-leiders van FC Tilburg. Hij is momenteel trainer-coach van de JO12-1 en coördineert de leeftijdscategorieën vanaf JO12 en lager binnen onze vereniging. Zijn enorme betrokkenheid bij de ontwikkeling van jeugdspelers en -kader is het bestuur dan ook niet onopgemerkt gebleven. Daarnaast laat Ömer in zijn maatschappelijke carrière zien dat hij over goede communicatieve vaardigheden en een uitstekend organisatietalent beschikt.

Samen met het bestuur gaat Ömer de komende periode aan de slag met de herinrichting van de jeugdafdeling, waarmee het bestuur beoogt om een goede ondersteuning te kunnen bieden aan alle kaderleden binnen de jeugdafdeling van FC Tilburg. Hierover zullen we de komende periode meer informatie geven via onze website.

We zijn ervan overtuigd dat Ömer in staat is om een stevig fundament te creëren voor de jeugdafdeling van FC Tilburg. Wij wensen hem dan ook veel succes toe in zijn rol als Hoofd Jeugdopleiding bij FC Tilburg.

Namens het bestuur.

Erwin Smolders