• Beste leden en ouders van leden,

  Zaterdag 24 september gaat de Grote Clubactie weer van start. De voorbereidingen zijn alweer getroffen en zaterdag ontvangen alle leden een e-mail met een eigen linkje naar jouw verkooppagina. Met deze link kun je makkelijk loten verkopen. Je kunt de link bijvoorbeeld delen via social media, whatsapp, e-mail.

  Alle jeugdleden t/m onder 13 ontvangen naast de link ook een verkoopboekje met een unieke QR code naar jouw verkooppagina. Ga hier mee langs deuren of neem het mee naar familie om makkelijk loten te verkopen. Via deze link ga je naar een filmpje met uitleg over de verkoopboekjes

  De lotenverkoop looptvan 24 september t/m 21 november.

  Aan de leiders van de teams t/m onder 13 de vraag om woensdag of donderdag voor de training de boekjes op te halen in de kantine en uit te delen. Ze liggen bij de ingang bij de bar.

  We zijn weer druk bezig om leuke prijzen te regelen voor de personen die de meeste loten verkopen. Deze prijzen worden later bekend gemaakt. Er zal in ieder geval weer een prijs zijn voor de 3 best verkopende teams en voor de 10 best verkopende leden, met natuurlijk wat extra’s voor de top 3.

  We merken dat de lotenverkoop bij de oudere jeugd en de senioren flink achterblijft. Dat is jammer. Een lot kost maar €3,- euro en €2,40 gaat hiervan direct naar de club. Dus vraag je huisgenoot, man, vrouw, vriend, vriendin, ouders, opa, oma, broers of zussen of ze een lot willen kopen. Al is het er maar 1. Ze maken kans op verschillende prijzen. Met de link die je ontvangt in de email is het een kwestie van een whatsappje sturen. Ook voor het best verkopende seniorenteam gaan we een prijs regelen.

  Als iedereen minimaal 1 lot (ver)koopt, is dit al zo’n €3.000,- euro.
  Kun je nagaan als iedereen er (met gemak) nog meer verkoopt 😉

  Voor leden boven de 13 die het makkelijk vinden om ook een verkoopboekje te gebruiken, liggen deze in het secretariaat. Volle boekjes lever je in bij je leider of in het secretariaat. Daar staat een schatkist waar deze in kunnen.

  24 september ontvang je dus de mail met daarin jouw persoonlijke verkooplink.

  Heel veel succes allemaal!