• Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie van gister zijn drie speelsters van Vrouwen 1 in het zonnetje gezet. Loes Rijnen, Kayli Hensen en Emre Segers kregen een zilveren schildje uitgereikt, een symbool dat hoort bij 100 wedstrijden in het eerste elftal. Een hele mooie prestatie gezien de ontwikkelingen binnen de vrouwenafdeling de afgelopen jaren. De dames speelden hun eerste wedstrijden in de 4e en 3e klasse. Inmiddels zijn ze met het team meegegroeid en pakten ze ook hun wedstrijden mee in de 1e klasse. Al met al een topprestatie dus.

De schildjes hebben ze meteen opgehangen op het bord dat in de kantine hangt. De replica mochten ze mee naar huis nemen. Die krijgen vast een mooie plek.

Knappe prestatie: Loes Rijnen, Kayli Hensen en Emre Segers