• De weken van spanning bij de meiden van MO11-2 zijn eindelijk voorbij. Wat was het een mooi seizoen.

    Begonnen met een half team maar binnen de korste keren kwamen er veel meiden bij en hadden wij een volledig team waar wij aan konden gaan bouwen.
    Fase 1 ging goed en we stroomden door naar de eerste klasse. Wat waren wij trots op onze meiden dat ze dat al voor elkaar gekregen hadden. 1 klein nadeel we gingen nog verder uit de richting van Tilburg maar dat mocht de pret niet drukken.
    Elke week gingen de meiden er tegen aan en hebben fase 2 en 3 boven aan mee gedraaid maar kwamen door omstandigheden en spanning net steeds een paar puntjes te kort.
    Fase 4 kwam en de meiden hadden toch echt iets van ja nu moeten we de titel wel pakken. Wij hebben erg veel vertrouwen in die meiden en hebben dus gezegd dat het zeker wel ging lukken als ze maar 100% of meer inzet toonde en dat hebben ze gedaan. Ondanks dat onze keeper er lange tijd uit gelegen heeft en wij dus geen vaste keeper hadden hebben de meiden alles onderling op weten te lossen. De nodige stress en tranen maar ze konden zich steeds herpakken. En daar was dan de datum 25 Mei 2024 een thuis wedstrijd tegen Neerlandia. De eerste 10 min gingen niet zoals de meiden en wij voorzien hadden. We stonden dus al met 0-2 achter. De eerste pauze achter de rug en de meiden hebben de wedstrijd omgedraaid. Toen de doelpuntjes begonnen te vallen zag je de spanning van de meiden afvallen en begonnen het spel te spelen wat wij van de meiden gewend zijn. Met 7 -2 hebben de meiden fase 4 afgesloten en eindelijk mochten ze zich kampioen noemen in de 1ste klasse van de MO11-2. Meiden wij zijn enorm trots op jullie hoe goed jullie zijn gegroeid dit jaar en hopen nog veel mooie momenten met jullie mee te maken.