• Het zal je vast opgevallen zijn als je hebt gekeken op onze website. We zijn de laatste weken, maanden en dagen flink bezig geweest met een nieuwe website van onze mooie club. En na veel uurtjes achter de laptop te hebben gezeten presenteren we met gepaste trots de nieuwe website van FC Tilburg.

FC Tilburg is vol in ontwikkeling. Als je op het terrein rondloopt zie je het al. De oude kleedkamers zijn weg en er staat een prachtig kleedcomplex op ons terrein en onze social media krijgt ook al veel meer vorm. Al met al dingen waar we trots op zijn. Maar we zijn er nog lang niet met zijn allen.

Nieuw paviljoen

We zijn flink aan de weg te timmeren als club. Maar we zijn er nog lang niet. Zoals bij menig FC Tilburg lid al wel bekend is, is de club al een tijd bezig om een nieuw paviljoen te realiseren. Maar dit gaat niet van een leien dakje. Daarom wordt elk initiatief om bij te dragen aan het nieuwe paviljoen flink gewaardeerd. Voor meer informatie en alvast een kijkje in het nieuwe paviljoen kun je hier terecht.