• T.S.V. L.O.N.G.A. viert alsnog 100 jarig bestaan middels een reünie.

   Op 8 april 1920 werd de voetbalclub T.S.V. L.O.N.G.A. ('Tilburgsche Sport Vereeniging Lichaams Ontwikkeling Na Geestes Arbeid') opgericht. Er volgde een mooie historie met een periode van betaald voetbal, winst van de (K)NVB beker en een lang verblijf in de hoofdklasse C. Op 1 juli 2017 is de club gefuseerd met twee andere Tilburgse traditieverenigingen: TSV NOAD en RKTVV. Sindsdien gaan deze clubs aan de Spoordijk verder onder de naam FC Tilburg.

  Ondanks deze mooie nieuwe club willen we alsnog stilstaan bij de 100-jarige historie van de zwart witten in Tilburg. In de coronatijd is deze mijlpaal namelijk stil voorbij gegaan, maar nu willen we daar gepaste aandacht aan geven.

  Op 1 juni willen we iedereen uitnodigen die nog een keer met andere Longanezen oude herinneringen op wil halen en wil toasten op goede vriendschappen en op beleefde sensaties. We doen dit in een ongedwongen, gezellige sfeer. De dag start om 15.00 met koffie en iets lekkers en we zorgen rond 17.00 uur ook voor hapjes. Tussendoor testen we de kennis van de aanwezigen met een vrolijke LONGA-quiz. Na een beslist gezellige dag sluit het officiële programma rond 21.00 uur. We hopen veel van onze oud-clubgenoten te zien.

  Om alles in goede banen te leiden vragen we je aan te melden via een mail naar reunielonga@fc-tilburg.nl of via het inschrijfformulier onderaan deze pagina

  Hopelijk tot 1 juni!

   

  T.S.V. L.O.N.G.A. 

 • Dit is het inschrijfformulier voor de reunie van TSV LONGA op 1 juni 2024

 • Inschrijven Reunie