•  Op 1 juli 2017 zijn de drie oudste amateurclubs van Tilburg, LONGA, NOAD en RKTVV, samengegaan in een nieuwe vereniging, FC Tilburg. De nieuwe locatie werd het terrein van Longa. Inmiddels is dit een van de grootste verenigingen van Tilburg, meer dan 1300 leden. De accommodatie wordt steeds beter, er is al een nieuwe kleedaccommodatie gebouwd en binnenkort wordt, hopelijk, gestart met de bouw van een nieuw clubhuis. 

  Maar we mogen het verleden nooit vergeten en daarom willen we vrijdag 5 juli 2024 weer een avondje stilstaan bij ons clubke RKTVV. 

  We nodigen alle oud-RKTVV-ers (vanaf 18 jaar) uit om samen mooie, leuke en sportieve herinneringen op te halen uit de RKTVV-tijd aan de Ruckertbaan, voorheen Dongenseweg. Uiteraard is de partner ook welkom om van deze avond te kunnen genieten. 

  Dit avondje gaan we vieren in het clubhuis van onze huidige club FC Tilburg. 

  Datum: vrijdag 5 juli 2024 

  Tijd: 18.00 uur tot 23.00 uur 

  Waar: FC Tilburg, Spoordijk 30 

  We willen graag weten wie op deze avond oude verhalen vanuit de RKTVV-tijd wil ophalen en daarom is aanmelden noodzakelijk. Je kunt je via mail aanmelden bij Frank de Brouwer (fapmdebrouwer@gmail.com) of bij Ton Brenders (ton.brenders@home.nl). 

  Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 30 juni 2024. 

  Groetjes en tot vrijdag 5 juli, 

  De re√ľnie-organisatie: 

  Frank de Brouwer 

  Jan Melis 

  Ton Brenders 

  Ton Paridaans 

 • Inschrijven Reunie