• De Grote Clubactie is ondertussen al een maand onderweg. De teller staat nu op €4.476, dit is 45% van het uiteindelijke doel om €10.000,- op te halen. We lopen dus ietsjes achter op vorig jaar rond deze tijd dus hopelijk kunnen de schouders er nog even onder. We focussen dit jaar vooral op de online verkoop van loten, maar mocht je het makkelijk vinden, dan kun je in het secretariaat een verkoopboekje halen om langs de deuren te gaan. Wacht niet te lang met het verkopen van de loten, want de Grote Clubactie eindigt op 13 november.

  Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op prijzen!

  De top 10 individuele verkopers ontvangen allemaal een originele FC Tilburg Fansjaal. De top 3 krijgt nog iets extra’s en die prijzen worden later bekend gemaakt. Het beste jeugdteam mag 2 uur gamen bij The Gaming Factory in Tilburg. De nummers 2 en 3 ontvangen een teamfrietje na een wedstrijd naar keuze bij FC Tilburg. Het beste seniorenteam ontvangt normaal gezien ook een prijs. Hiervoor mag de lotenverkoop nog wel omhoog want er zijn maar een paar teams die een enkel lot hebben verkocht.

  Het doel: smartgoals

  De club heeft besloten om het opgehaalde geld te investeren in smartgoals! Met deze smartgoals kunnen de elftallen van FC Tilburg hun niveau naar een hoger level tillen.

  Zo werkt de Grote Clubactie

  De Grote Clubactie helpt verenigingen hun doelen te behalen. Met deze jaarlijkse loterij worden meer dan 5500 verenigingen gesteund. Hoe werkt het? Ieder gewoon lot kost €3,00. Van alles wat verkocht wordt tijdens de Grote Clubactie gaat 80% naar FC Tilburg toe. Dit betekent dat met ieder verkocht lot €2,40 gaat naar de vereniging, dat is voor ons dus super waardevol! Hier vind je de link om de loten te kopen: Steun FC Tilburg - Grote Clubactie

  Superlot

  Je kunt er ook voor kiezen om een superlot te kopen! Door een superlot te kopen, maak je 50 keer kans op mooie prijzen! Een superlot kost €150,00. Hiervan gaat dus 80% naar de club, dit betekent dat er €120,- naar FC Tilburg gaat. Hier vind je de link om een superlot te kopen: Steun FC Tilburg met een Superlot – Grote Clubactie